Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Mérget itatott a gyerekével, aztán magát is megölte a hajdúszoboszlói férfi

Mérget itatott a gyerekével, aztán magát is megölte a hajdúszoboszlói férfi

Először megmérgezte hatéves kisfiát, aztán felakasztotta magát Kaba és Hajdúszovát között, a Keleti-főcsatorna melletti erdős területen az a 45 férfi, aki szeptember 1-jén tűnt el a gyerekkel, de a rendőrség csak napokkal később, hétfőn adta ki az apa és fia eltűnése miatt a körözést. Az MTI információja szerint a férfi felesége Szilfákalja utcai lakásukban vágta fel az ereit, miután megtudta, hogy férje megölte kisfiúkat.

https://www.facebook.com/hvtvszoboszlo/photos/pcb.2016388915241979/2016388655242005/?type=3&theater

Az MTI szerint az asszony masszőrként dolgozott a helyi fürdőben, férje pedig 2014-ig a Tourinform-iroda munkatársa volt. A család ismerősei szerint a férfi nem tudta feldolgozni az elbocsátását, ez vezethetett a család tragédiájához.

A halálesetek körülményeit igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálják, közölte korábban a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

Az igazságügyi orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a nő és a férje öngyilkos lett, míg a kisfiú halálát idegenkezűség okozta. A gyermek ügyében emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendeltek el nyomozást.