Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
Gépek tartják életben a várpalotai hintabaleset súlyos sérültjét

Egész Várpalota a szombati szörnyű balesetről beszél, amikor a Várpalotai Napokon eltört a hinta és többen kiestek a szerkezetből. Egy 18 éves fiatalember súlyosan megsérült, Oláh Attila, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója vasárnap elmondta, hogy a koponya- és agysérülést szenvedett fiút még szombat este megműtötték. Életveszélyes állapotban van, jelenleg intenzív osztályon ápolják.

A Veol.hu-nak nyilatkozott a szerencsétlenül járt fiatal édesanyja: Gépek tartják életben a fiamat, annyira megsérült, nem tudom, mi lesz? Nagyon aggódom érte, itt vagyok vele Győrben, a kórházban.

A portál megszólaltatott szemtanúkat is, egy fiatal férfi elmondta, hogy

egyszer csak hatalmasat reccsent a hinta, és azt láttak, mellettük nem sokkal egy fiatal srác repült a padkára.

A vele levő lányok azonnal sokkot kaptak, ezért elrohant velük.

Egy másik ott levő arról számolt be, hogy először hallott egy nagy csattanást, aztán annyit látott, hogy repül valaki az utca felé. „Elsőként én rohantam oda, a fiatalember fejének egyik felét láttam, a másik fele már nem volt meg, borzalmas volt!”Hozzátette, a mentős azonnal odarohant a földön fekvő fiatalemberhez, miközben a többiek még ott lógtak fenn kétségbeesve, őket a rendőrök létrával vették le a hintáról. A férfi azt mondta, tele volt a hinta, összesen nyolcan ültek benne.