Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Madonna valószínűleg Lisszabonba költözik

Madonna valószínűleg Lisszabonba költözik

Nagyon úgy néz ki, hogy Madonna hamarosan átteszi a székhelyét Lisszabonba. Már május óta kering erről a pletyka, ami azután járta be a világot, hogy az énekesnőt egy portugáliai francia iskolában látták.

https://www.instagram.com/p/BXnWpeTBPqd/?taken-by=madonna

A jelenlegi hírek szerint Madonna nemrég vett egy XIX. századi házat a fővárostól nem messze, Sintrában. A 7,5 millió eurós (kb. 2,2 milliárd forint) épületet fel kell újítani, ami a mostani becslések szerint nagyjából fél év lesz. Az énekesnőt legutóbb pont a ház megvásárlása után látták egy lisszaboni hotelben.

A feltételezett költözés mögött az állhat, hogy Madonna egyik örökbefogadott gyereke, a 11 éves David Banda hamarosan a Benfica focicsapat akadémiáján kezdheti meg a profi focistává válását. A francia iskolában is ezért látták májusban az énekesnőt, ebbe az iskolába jár majd a gyereke.

https://www.instagram.com/p/BXePo4jhoVg/?taken-by=madonna

Banda még tavasszal volt tesztnapon a klubnál, ami olyan jól sikerült, hogy egyből felajánlották neki az akadémiai pozíciót.

(via Guardian)