Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Közszolgálat deluxe: tűzoltót hackeltek Orbán Viktor Facebookjára?

Közszolgálat deluxe: tűzoltót hackeltek Orbán Viktor Facebookjára?

Orbán Viktor Facebook oldalára kikerült egy kommentár nélküli piros tűzoltóautó, ami bár kicsit nehezen érthető, a NER univerzumában közel sem ez a legérthetetlenebb dolog. Ez így még nem is lenne akkora őrület, és még attól se rebbenne a szemünk sem, hogy a Ripost értetlenkedik kicsit azon, mit keres ez a tűzoltó a miniszterelnök oldalán. Szerencsére érkezett a hirado.hu, ami ugyebár a közszolgálati hírportál, és úgy beleszaladt a történetbe, mint Bernd Storck az andorrai pofonba:

“A lap úgy találgat, akár “hac­ker­tá­ma­dás is szóba jöhet, a ki­ke­rült kép­nek aligha van ér­telme”, majd azt írja, a hozzászólók sem tudják mire vélni a képet: egyesek Putyint, mások már Merkelt is emlegetik, aki pedig már látott korábban tűzoltóautót, aszerint ez egy szép tűzoltóautó.”

Ezzel sikerült elérni, hogy igazából nem is a Putyint vagy Merkelt emlegető kommentelők írtak a legnagyobb hülyeséget a titokzatos tűzoltóról, hanem az állami sajtónak sikerült átvennie az állam pénzéből fenntartott sajtótól, hogy valaki odahackelt egy tűzoltót miniszterelnök úr Facebookjára.

Konkrétan erről a posztról van szó:

https://www.facebook.com/orbanviktor/posts/10155503030031093