Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
Újabb komoly név lép le a Tényektől

A 24.hu szerint pár órával ezelőtt felmondott a TV2 híradója, a Tények társszerkesztője, egyben a Tények Este felelős szerkesztője, Kiss András. Az újabb felmondás már az időzítésével is meglepett mindenkit, mivel Kiss épp aznap jelentette be távozását, amikor lejárt a műsor helyettes szerkesztője, Tuka Nikoletta felmondási ideje. Most nagyon rövid időn belül egyszerre két társ-, illetve felelős szerkesztő utódlását kell megoldania a csatornának. Kiss megerősítette felmondását, de a részletekről nem kívánt nyilatkozni.

Kiss András rövid időn belül a nyolcadik távozó az egyébként is süllyedő hajónak tűnő Tényekből: azok közül már szinte mindenki távozott, akik még az Andy Vajna előtti TV2-nél csinálták a híradót, de már olyanok is besokalltak, akik a csatorna propagandaadóvá züllesztése után érkeztek.