Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Idei 16. játékosát igazolta a Puskás Akadémia

Idei 16. játékosát igazolta a Puskás Akadémia

Nagyon úgy tűnik, hogy Pintér “Pinyő” Attila továbbra sem a legendás magyar akadémiai képzésre akar támaszkodni a felcsúti Puskás Akadémia vezetőedzőjeként, hiszen ma bejelentették, hogy idei tizenhatodik igazolásukat is nyélbe ütötték: Antonio Perosevic Mészáros Lőrinc mások focicsapatától, a horvát NK Osijektől érkezik, a klub honlapjának adott nyilatkozatában pedig természetesen kiemelte, hogy milyen profik a körülmények a falusi csapatnál.

Perosevic a hetedik külföldi, akit igazoltak a papíron magyar tehetségek kinevelésére létrehozott csapathoz, de van még itt finom adat: a Transfermarkt szerint Pintér 5,9 millió eurónyi játékost igazolt, a Felcsút keretének összértéke mindeközben összesen 8 millió euró. Ha ehhez hozzáadjuk, hogy a Felcsút tavaly már a másodosztályban is óriási igazolásokba kezdett, akkor az is kiderül, hogy a játékosok komoly részének csökkent az értéke fél év alatt azzal, hogy a Puskás Akadémiát választotta.

A Felcsút iszonyatos mennyiségű igazolása szép lassan azért kezd beérni, az idei bajnokságban hét forduló után nyolc pontot szereztek, amivel a nyolcadik helyen állnak, legutóbb a Haladást verték meg 5-1-re.