Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Néhány óra alatt 18-an kerültek kórházba egy ismeretlen drog miatt

Néhány óra alatt 18-an kerültek kórházba egy ismeretlen drog miatt

Augusztus 20-án több zavartan viselkedőt vittek kórházba a fővárosi Stadionoktól. Nem sokkal később a rendőrség razziázni kezdett a Hős utcánál, a Zoom úgy értesült, hogy egy drogfüggő holttestét találták meg.

Később a 24.hu megírta, hogy a rosszullétek miatt három embert állítottak elő. Az ATV pedig arról írt, néhány óra leforgása alatt 18-an kerültek kórházba dizájnerdrogok miatt.

Az ATV megkérdezte Pap Csaba toxikológust, aki szerint,

ha erről a környékről visznek be hozzájuk valakit, már tudják, hogy mire számítsanak. Azt mondja a mostani tömeges rosszullét kirívó eset, de nem egyedi.

A fiatalok tudatzavaros állapotban voltak, alig álltak a lábukon. Mindannyian a X. kerületben, a Hungária körút-Hős utca környékén lettek rosszul. A 18 beteg többsége huszonéves férfi volt, de volt köztük egy 15 éves is. Már mindannyian jobban vannak, mindenki hazamehetett.