Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Megszűnt az eljárás a soundon erőszakkal vádolt kanadai duó ellen

Megszűnt az eljárás a soundon erőszakkal vádolt kanadai duó ellen

Egy év után megszűnt az eljárás tavalyi Balaton Soundon nemi erőszakkal vádolt kanadai DVBBS duó ellen. Az ügyészség kábítószerrel való visszaélés miatt megrovásban részesítette a lemezlovas párost – írja a Blikk. A hírt a zenészek ügyvédje, dr. Papp Gábor is megerősítette a lapnak.

Tavaly júliusban a Balaton Soundon a zenekar bulija után a két DJ öltözőjében eszméletlen állapotban találtak három lányt. A nőgyógyászati vizsgálatok során semmilyen sze­xuális cselekményt nem állapítottak meg, ám a zenészek drogtesztje pozitív lett.

Így mindössze kábítószer-birtoklás gyanúja miatt indult ellenük eljárás, amelyet az ügyészség még azelőtt megszüntetett, hogy az bírósági szakaszba lépett volna. Alex van den Hoef (25) és Chris van den Hoef (27) zenészek mindössze megrovást kaptak, amely a legenyhébb szankció, s a hatóság rosszallását fejezi ki.