Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
Trócsányi felesége slaggal oszlatott

A Póka László mozgalma, a Nem Adom a Házam! tüntetést szervezett Trócsányi László igazságügyi miniszter háza elé. A mérsékelt érdeklődés mellett megtartott demonstráción akaratlanul részt vett a miniszter felesége is, aki épp a virágokat locsolta, egy ideig. Trócsányiné egy idő után a slagot a tüntetők felé irányította, és lelocsolta a tüntetőket.

https://www.youtube.com/watch?v=4SABCnmKon4

Az aktivisták hiába mondták, hogy közterületen állnak, még hevesebb vitába keveredtek az asszonnyal. A videót az Ittlakunk tette közzé. A Nem adom a Házam! csoport főleg olyan devizahiteleseket tömörít, akik a felvett hitelek a megemelkedett törlesztőrészletek miatt nehezen, vagy egyáltalán nem tudják visszafizetni a bankoknak. A csoport egyik szóvivője Trócsányit hibáztatja, a minisztert megalkuvó, népét eláruló értelmiséginek, valamint bankárminiszternek nevezte.