Razziáztak a Gólyában, megszámolták, majd hazaküldték a vendégeket

Razziáztak a Gólyában, megszámolták, majd hazaküldték a vendégeket

Elmarad a szombat esti program a budapesti Gólyában, mert péntek este razziát tartottak a nyolcadik kerületi klubban – szúrta ki az Index a szórakozóhely Facebook-oldalán.

“Kedves vendégek! A ma esti bulit sajnos részünkről le kell, hogy mondjuk. A rendőrség és a közterület-felügyelet az önkormányzat munkatársaival kiszállt előző este, és kiderítették, hogy a helyen több, mint ötven ember tartózkodott (jelenleg ennyi fő befogadására van engedélyünk). Ezért haza kellett küldenünk a vendégeinket. Ma tehát légyszíves ötvenen gyertek a Gólyába, a Round Eye és a Chicago Bulls pedig máshol fog fellépni (megírjuk itt kommentben, ha kiderül, hol). Hétfőn megyünk az önkormányzathoz, végére járunk a dolgoknak.” – olvasható a posztban.

Az ominózus péntek esti buli a Gustave Tiger zenekar koncertje volt, ők azt írják, hogy „nem csak egy csodálatos koncert, hanem ilyen is volt tegnap. Mármint így tényleg beállított egy hadsereg, és megszámolták, hogy hányan vannak a helyen. MEGSZÁMOLTÁK! Régen a teljesen értelmetlen rendőrségi zaklatás is sokkal menőbb volt, nem csak számolgattak, mint valami óvodások :( Uncsi bürokrácia”