Toi Toi Story

Toi Toi Story

Ha az ember azt mondja, Sziget fesztivál, akkor a rengeteg ember, a piálás és az opcionálisan gigantikus por vagy sár mellett viszonylag előkelő helyet töltenek be a felbukkanó emlékekben a ToiToi cég mobilvécéi. A budikat körüllengő jellegzetes vizelet- és a fertőtlenítőszer-szag, a traumatikus élmények, amiket mindenki átél, aki legalább egy különösen szomorú állapotban lévő vécével találkozik, illetve a városi legendák a vécék felborogatásáról egyaránt ott tobzódnak az első beugró emlékek között.

A Toi Toi Kft a fesztivál kezdetétől fogva biztosítja a mobilszanitereket, a cég együtt fejlődött és nőtt a fesztivállal, mára egészen elképesztő méretű eszközparkja van, hogy ki tudja szolgálni a Szigetet, és így gyakorlatilag bármilyen magyarországi tömegrendezvényt.

https://www.youtube.com/watch?v=z570OeOmtHo

A cég vezetőjével, Solti Andrással beszélgettünk arról, hogy milyen feladatokkal jár az, hogy megpróbálják a nomád körülményeket élhetővé és komfortossá alakítani, hogy milyen fejlesztéseket dolgoztak ki kifejezetten a Sziget számára, na meg persze arról, hogy mik igazak a vécéket övező városi legendákból kezdve azzal, hogy tényleg borogatnak-e vécéket, odáig, hogy miket találnak a takarítók egy-egy műszak végén a tartályokban.

Ha pedig a száraz és nem annyira száraz szigetes kakitényekben szeretne elmerülni, akkor ezt a remek anyagunkat ajánljuk!