Meghalt egy idős férfi, nem engedték ki a liftből

Meghalt egy idős férfi, nem engedték ki a liftből

Egy idős férfi bomlásnak indult holttestét találták meg a denveri Woodstream Village apartmanház egyik liftjében, írja a CNN. A 82 éves férfi eltűnését egy hónappal korábban jelentették be, a rendőrség kereste. A holttestet azután fedezték fel, hogy a lakók bűzre panaszkodtak.

A férfi legalább kétszer megnyomta a segélykérő-gombot a liftben, de senki sem ellenőrizte a felvonót, amiben volt. Az ügyről nyilatkozó rendőrségi szóvivő szerint a gomb megnyomását a liftkezelő cégnél észlelték, és értesítették a társasházkezelő céget. A társasházkezelő emberei ellenőrizték az épületben található két működő felvonót, a harmadikat azonban nem, az felújítási munkák miatt nem üzemelt, egy hónappal később ebben találták meg a férfi holttestét.

A társasházkezelő cég részvétét fejezte ki a férfi hozzátartozóinak, együttműködnek a rendőrséggel a nyomozásban. A liftkezelő cég nem kívánt nyilatkozni. A denveri halottkém szóvivője szerint a boncolással végeztek, de a férfi halálának körülményeit még vizsgálják.