Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Több száz millió forintból készül film a vizes vb-ről

Több száz millió forintból készül film a vizes vb-ről

Filmet gyártanak a vizes világbajnokságról, amelyre négy nappal a sportesemény vége előtt írtak ki közbeszerzést. A befutó a Kuna Tibor cégeit, a Trinity International Communications Kft.-t és a Young and Partners Kft.-t is magába foglaló konzorcium lett – írja az MNO.

A filmhez összesen 230 millió forintos keret áll rendelkezésre,

a nyertes cégek azonban jelezték, hogy alvállalkozót is igénybe vesznek. A kormánytagokkal jó kapcsolatot ápoló Kuna Tibor egyértelműen a budapesti vizes világbajnokság egyik legnagyobb nyertese. Az üzletembernek mind a két ügynöksége kapott már jelentősebb megbízásokat a világbajnokságot szervező Bp2017 Kft.-től.

A Young and Partners a kéthetes sportesemény kommunikációjához kapcsolódó rendezvényszervezési feladatokat látta el nettó kétmilliárdért.

 

A Trinity egyéb kommunikációra hárommilliárd forintos keretet kapott

úgy, hogy a kampány itthon is csak április végén indult be, külföldön pedig igencsak visszafogottnak tűnt – olvasható a cikkben.

A lap korábbi összesítése szerint a vb-hez kapcsolódó, eredményesen zárt, nagyjából 106 milliárdnyi közbeszerzés durván 70 százaléka vándorolt egy jól körülhatárolható üzleti körhöz, amelynek tagjai kifejezetten jó kapcsolatot ápolnak miniszterekkel vagy akár a kormányfővel.