Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
Meglőttek egy vendéget a soroksári lőtéren

A Zoom.hu információi szerint szombaton délután meglőtt egy vendéget egy instruktor a soroksári Celeritas lőtéren. A sérültet kórházba szállították, úgy tudjuk, a golyó átment az oldalán. A BRFK ügyeletén megerősítették a hírt (a kórházba szállításra és a sérülésre vonatkozót nem), az eset részleteit azonban nem közölték. Az Országos Mentőszolgálatnál azt mondták, egyeztetniük kell a rendőrséggel arról, mit nyilatkozhatnak.

A lőtéren telefon nincsen, kérdéseinket írásban küldtük el, egyelőre nem kaptunk válaszokat. A rendőrség és az OMSZ is későbbre ígért – írásban – tájékoztatást, ha ezek megérkeztek, frissítjük cikkünket.

Frissítés:

Időközben megkaptuk A BRFK tájékoztatását, mely szerint foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indítottak büntetőeljárást, egy főt gyanúsítottként már ki is hallgattak. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit. “A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. augusztus 5 – én a délutáni órákban, egy Budapest XXIII. kerületi lőtéren vétlen lövés történt. Egy gépkarabéllyal lőtt hasba a lőtér egyik alkalmazottja egy vendéget” – írták az eset körülményeiről. A vendég súlyos, de nem életveszélyes sérülést szenvedett.