Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
Lesz elég támogatója a rendkívüli parlamenti ülésnek

Az LMP szerint biztosan sikerül összegyűjteni az augusztus 21-re tervezett rendkívüli parlamenti ülés megtartásához szükséges számú ellenzéki aláírást – jelentette ki Kanász-Nagy Máté, a párt szóvivője vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

Hadházy Ákos és Kanász-Nagy Máté (jobbra) egy tavalyi sajtótájékoztatón. (Fotó: MTI)

Azt mondta, amennyiben a Fidesz-KDNP képviselői nem jönnek el erre az ülésre és nem szavazzák meg a devizahitelesek kilakoltatását leállító javaslatukat, akkor Orbán Viktor miniszterelnök, valamint Kósa Lajos, a Fidesz és Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője személyesen lesznek felelősek több tízezer család utcára kerüléséért.

Kanász-Nagy Máté sajnálatosnak nevezte, hogy a Fidesz mostanra minden kezdeményezést egyszerű “sorosozással” hárít el, ahelyett, hogy ragaszkodnának a kormányfő 2010-ben tett kijelentéséhez, amelyben ígéretet tett a kilakoltatások megszüntetésére. (MTI)