Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
Meghalt egy férfi a szerb-magyar határon

Határátlépés közben rosszul lett és meghalt egy szerb állampolgárságú férfi a röszkei autópálya-határátkelőhelyen – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján.

A 64 éves férfi egy menetrend szerinti busszal érkezett az országba szombaton. A busz valamivel 12 óra előtt hagyta el a szerb ellenőrzést. A sofőr a magyarországi beléptetés előtt megállt, a többi utashoz hasonlóan a férfi is leszállt a buszról, de amikor visszaszállt volna, rosszul lett és elesett a jármű lépcsőjén.

Hozzátették: mivel a busz a magyar oldali átkelőhely épületének közelében volt, a sofőr azonnal segítséget kért a magyar rendőröktől. Az elsősegélynyújtó tiszt vezetésével a rendőrök megkezdték a férfi ellátását és hívták a mentőket, de a férfi a gyors orvosi beavatkozás ellenére meghalt – közölte az MTI.