Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
Bochkor Gábor is az ATV-hez igazol

A majd vasárnap este adásba kerülő Frizbi felvételén nagy csinadrattával jelentette be Bochkor Gábor, hogy sok egykori TV2-n futó arcot követve ő se bír ellenállni az ATV hívó szavának, és vasárnaponként műsora lesz ott. A műsornak a különösen fiatalos Hashtag Bochkor címet adták, és minden részben négy úgynevezett sztárvendég lesz meghívva.

A műsort természetesen Hajdú Péter produkciós cége gyártja, úgyhogy ő még azt is elárulta, hogy Bochkor fizetése milliós nagyságrendű lesz, két szezonra is szerződtek, és amúgy nagyon igényes lesz a díszlet. A Hashtag Bochkor a Napló és a Frizbi közé kerül majd, szóval Hajdú cége tényleg leuralja az ATV hétvégéjét.

A propagandacsatornává alakított TV2-től távozott nevek közül egyre többen tűnnek fel az ATV-nél, Hajdú és Bochkor mellett oda került Demcsák Zsuzsa, Sváby András, Vujity Tvrtko vagy Kárász Róbert is. Bochkor Gábor ezek közül annyiban lóg ki, hogy őt a rádiós karrierje miatt ismeri inkább az ország, hiszen ő a Sebestyén Balázs előtti időszámítás legnépszerűbb rádiósa.

(via Blikk)