Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szelfizés közben zuhant le egy lány a Margit hídról

Szelfizés közben zuhant le egy lány a Margit hídról

Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők szerda hajnalban egy fiatal nőt, aki szelfizés közben zuhant le a Margit hídról, értesült a Zoom.hu. Információnkat a BRFK sajtóosztálya megerősítette.

2017. július 26-án 5 óra 40 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a Margitsziget, Margit hídra felvezető felhajtó korlátjáról egy budapesti nő leesett a futópályára.”

Az esettel kapcsolatban a rendőrség nem indított eljárást. Kérdéseinkkel kerestük az Országos Mentőszolgálatot, amint válaszolnak, cikkünket frissítjük.

Olaszországban szelfizés miatt halt meg egy magyar lány

A nyomozás eddigi adatai szerint szintén szelfizés közben zuhant a vízbe az a 15 éves magyar lány, aki kedden fulladt a tengerbe Szardínia szigetének északi partvidékén, a Costa Paradiso partszakaszánál. A Corriere della Sera olasz lap rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a lány a nagynénjével volt a sziklás parton és éppen magát fotózta, amikor egy hétméteres hullám a vízbe rántotta.

Miután a lány testét helikopter segítségével kiemelték a tengerből, a mentők több mint fél óráig próbálkoztak az újraélesztésével, de nem tudták megmenteni.