Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kiköszörülték a BKK jegyrendszerének csorbáját

Kiköszörülték a BKK jegyrendszerének csorbáját

Egy eddig ismeretlen informatikai gigacég, esetleg egy csóró kisnyugdíjas, vagy egy még csóróbb diák megreparálta a BKK és a T-Systems méltatlanul bedőlt, más megfogalmazásban csúfosan megbukott elektronikus jegyrendszerét és egy új webshopot hozott össze. Lehet, hogy hónapok óta reszelgetik a dolgot, de érzéseink szerint az oldalt úgy 5, uszkve 6 perc alatt dobhatták össze, bár ez semmit nem von le a használati értékéből!

A http://www.feljelentelek.hu/ címen elérhető új webshopban bárki vásárolhat magának BKK-termékeket. A „Kérek egy jegyet!” fülre kattintva mindjárt egy bérletet kapunk 50 forintért, a dolog további szépsége, hogy ezt az összeget sem kell kifizetni. Sőt, az adataink maximális biztonságban vannak, hiszen ezeket nem szükséges megadni. Ha mégis regisztrálnánk az oldalra, amiként azt mi is megtettük, adatainkat kvantumkriptográfiai eszközökkel titkosítják, hogy senki ne férjen hozzájuk.

A webshop alkotója, vagy alkotói a BKK-s hagyományokból egy elemet megtartottak, ez pedig a nevelési célzat. Nem mondjuk meg, hol rejtették el az oldalon, a lelkes kattintgatók várhatóan a második klikkolás után megtalálják ezt a rejtett fícsört.