Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves Elmúltam 18 éves

Pszichiáter kezelte korábban a zuglói erőszakolót

Egyik áldozatán ülve önkielégítést végzett, a másikon csak próbált, a harmadikat pedig úgy összeverte, hogy eltört az arccsontja. A szakvélemény szerint mégsem szenved kóros elmeállapotban.

Forrás: police.hu

Évekig pszichiáter kezelte azt a 28 éves férfit, aki öt hónap alatt négy nőt támadott meg és akart szexre kényszeríteni Zuglóban. A Zoom.hu információja K. Balázs a terápiát többek között azért hagyta abba, mert úgy érezte jól van és anyagilag sem engedhette meg magának a kezelést.

A Fővárosi Főügyészség kedden közölte, hogy a férfi ellen szexuális erőszak bűntette és kísérlete, valamint súlyos testi sértés bűntette miatt emeltek vádat, mert tavaly december és idén április között éjszakánként autóval és teljesen meztelenül követte a nőket, akiket aztán a földre tepert.

Információnk szerint

első áldozatának a mellkasára ült és a nő arcára végzett önkielégítést, majd elmenekült a helyszínről. Második áldozatára hasonlóképpen csapott le, de abban az esetben nem tudta teljesen kiélni vágyait,

mint ahogy a másik két nő esetében sem jutott el idáig. Harmadik áldozatát viszont úgy összeverte, hogy eltört az arc-, a szemüreg-, és az állcsontja, a negyedik nő azonban kisebb horzsolásokkal úszta meg a támadást.

Bár az igazságügyi szakértők megállapították, hogy a férfi pszichés problémákkal küzd, az azonban még nem éri el a kóros elmeállapotot. Vagyis az eddigi szakvélemények alapján K. Balázs tisztában volt azzal, hogy mit tesz, ahogy annak következményeit is fel tudta mérni.

Finta Eszter, a férfi ügyvédje a Zoom.hu-nak azonban azt mondta, hogy a szakértők hiányos adatokból dolgoztak, éppen ezért indítványozták, hogy a bíróság küldje vissza az ügyet az ügyészségnek. A védő szerint ugyanis

„nem vették figyelembe, hogy védencét évekig pszichiáter kezelte, és korábbi orvosától semmilyen szakvéleményt nem szereztek be”.

A férfit áprilisban vették őrizetbe, ahol beismerte a bűncselekmények elkövetését, a bíróság pedig elrendelte az előzetes letartóztatását. A Fővárosi Törvényszék azért is döntött így, mert a szakvélemény szerint szakszerű segítség nélkül K. Balázsnál fennáll a bűnismétlés veszélye. Finta mégis kezdeményezte a férfi házi őrizetbe helyezését, már csak azért is, mert pszichológus vállalná védence folyamatos kezelését. A bíróság erről valószínűleg még a héten dönt.

Kapcsolódó

Tovább a címlapra

Most a címlapon

Elmosta az eső a budapesti megemlékezéseket, bár a megtartott rendezvények inkább a választások közeledtét jelezték.
A miniszterelnök szerint a magyarok helyett „homo brüsszelicust akarnak gyúrni belőlünk. 
A szervezők valószínűleg nagyobb tömegre számítottak. Videó a szürreális jelenetről.
A szakadó esőben tartotta meg ünnepi megemlékezését a Momentum Mozgalom
Az orbáni rendszer az önkény világa, amit le kell győzni – mondta a DK-elnöke.
A túlélő kislány azt mondta, a támadás olyan volt, mint amilyeneket filmekben lehet látni.
A kormány veszített az Eurostattal szembeni elszámolási vitában, de ezt is megoldják.