Ennél jobb és fontosabb keddi buli biztos, hogy nem lesz egyhamar

Magyarország legmenőbb adománygyűjtői találkoznak Magyarország legmenőbb koncertsorozatával.

Budapest Bike Maffia / Random Trip / Facebook

Gondolom, sem a Budapest Bike Maffiát, sem pedig a Random Tripet nem kell bemutatni senkinek. Persze azért ajánlom Grimm kolléga remek riportját a biciklis adománygyűjtő szervezet tevékenységéről, éppen ma jelent meg:

Na de, amiért ez a poszt megszületik. Holnap, vagyis kedden fizetésnap, úgyhogy akinek van munkahelye, nem menekülhet a hónap végi mentegetőzésbe: a Budapest Bike Maffia Sweet Home elnevezésű projektje mögé ugyanis most beáll a Random Trip csapata, és este az A38-on tartanak felejthetetlen örömzenélést.

A Sweet Home a BBM rászoruló családokat segítő programja, olyan kreatív társadalmi kezdeményezés, amelyben egy-egy család életkörülményein segítenek szakemberekkel és önkéntes segítők bevonásával. Az első szerencsés család augusztusban már birtokba is vehette a teljesen felújított lakását, így jöhet a következő állomás.

A Random Trip most ebben igyekszik segíteni, a fellépők között pedig mindenki megtalálhatja a magának valót: ott lesz Járai Márk (Halott Pénz – ének), Lábas Viki (Margaret Island – ének), Wolfie (Punnany Massif – rap), Heincz Gábor ’Biga’ (ének, gitár), Balanyi Szilárd (Quimby – billentyűk), Bata István (Sena, Fábián Juli & Zoohacker – basszusgitár), DJ Q-Cee (Vinyl Warriorz – lemezjátszó, beatbox), Delov Jávor (dob).

Minden belépőjegy támogatói jegy – a jegyvásárlással a Sweet Home’ projektet támogatod, az elővételes jegy 2499 forint, a normál jegy (a koncert napján) 2999 forint, az extra támogatói jegy pedig 4999 forint. A koncert Facebook-eseményét itt találod.

Kapcsolódó

Tovább a címlapra

Most a címlapon

Elmosta az eső a budapesti megemlékezéseket, bár a megtartott rendezvények inkább a választások közeledtét jelezték.
A miniszterelnök szerint a magyarok helyett „homo brüsszelicust akarnak gyúrni belőlünk. 
A szervezők valószínűleg nagyobb tömegre számítottak. Videó a szürreális jelenetről.
A szakadó esőben tartotta meg ünnepi megemlékezését a Momentum Mozgalom
Az orbáni rendszer az önkény világa, amit le kell győzni – mondta a DK-elnöke.
A túlélő kislány azt mondta, a támadás olyan volt, mint amilyeneket filmekben lehet látni.
A kormány veszített az Eurostattal szembeni elszámolási vitában, de ezt is megoldják.