A nagy bulvárszemle: Palvin Barbara 200 millió euróval és egy világbajnokkal bulizott

Mellette vannak hazaibb dolgok is a mai lapszemlénkben, de azok nem ilyen izgik.

  • A Borsnál annyira nem tudtak magukkal mit kezdeni, hogy kerítettek egy pszichológust, hogy elemezze kicsit a Barátok Közt Bartha Zsoltja, Rékasi Károly viselkedését. Rusz Edit ezt tudta mondani a motorbalesete után sokáig élet-halál harcot vívó színészről: ” A pszichológus szemével azt látom, hogy lelki mélyrepülésben van, annak ellenére, hogy az állapota javul. A baleset előtt minden jól ment, most pedig nem tudja elviselni, hogy nem tud úgy teljesíteni, ahogy szeretne. Nem tudja kezelni a feszültséget, ezt a pszicholó­giában úgy hívjuk, regresszióba megy át. Szélsőségek irányítják, úgy viselkedik, mint egy lázadó kamasz.”
  • Sáfrány Aleska Emese újra egyedülálló! Annyira, hogy már Tinderezik is, úgyhogy mindenki töltse le az alkalmazást a telefonjára, ha akar magának egy esélyt a boldogságra! (via Blikk)
  • Szakított VV Dia és VV Lóri is, már ha valaki tudja, kikről van szó. Én amúgy tudom, a legutóbbi Való Világból két viszonylag korán kiesett versenyzőről van szó. (via Blikk)
  • Úgy tűnik, mások is érezték, hogy kevés ember sejti, ki lehet a Sztárban sztár Horváth Tamás nevű versenyzője, úgyhogy a Blikk le is hozott egy történetet arról, hogy az énekes nagyon sokat küzdött mostani nőjéért.
  • Jöjjön a lényeg! Palvin Barbara dolgát annyira felvitte az isten, hogy Európa valószínűleg két legkapósabb sportolójával, a Forma 1-ben vitézkedő Lewis Hamiltonnal, és a világ legdrágább focistájává vált Neymarral bulizott együtt. Ráadásul ezt a bulit nem is Palvin tartotta fontosnak bemutatni, hanem Neymar.

Kapcsolódó

Tovább a címlapra

Most a címlapon

Elmosta az eső a budapesti megemlékezéseket, bár a megtartott rendezvények inkább a választások közeledtét jelezték.
A miniszterelnök szerint a magyarok helyett „homo brüsszelicust akarnak gyúrni belőlünk. 
A szervezők valószínűleg nagyobb tömegre számítottak. Videó a szürreális jelenetről.
A szakadó esőben tartotta meg ünnepi megemlékezését a Momentum Mozgalom
Az orbáni rendszer az önkény világa, amit le kell győzni – mondta a DK-elnöke.
A túlélő kislány azt mondta, a támadás olyan volt, mint amilyeneket filmekben lehet látni.
A kormány veszített az Eurostattal szembeni elszámolási vitában, de ezt is megoldják.