Járó autó motorháztetőjén ért véget az eldurvult vita

Legalább 800 métert utazott a kocsi motorháztetőjén a férfi. Fotó: police.hu

Rendőröknek kellett közbeavatkoznia egy eldurvult debreceni vitában, amely egy autó motorháztetőjén ért véget. Az egyenruhásokat egy járókelő hívta ki a Balmazújvárosi út melletti szervizúthoz, miután észrevette, hogy egy közlekedő személyautó motorháztetőjén egy férfi kapaszkodik.

Hamar kiderült, hogy a 34 éves helyi lakos összeveszett a sofőrrel, aki ezért el akart hajtani a helyszínről. B. Géza ezt úgy akarta megakadályozni, hogy az autó előtt állt. Csakhogy a hajdúhadházi L. Józsefet ez nem érdekelte, és gázt adott. Haragosa ekkor a motorháztetőre ugrott, ahol megkapaszkodott, majd közel 800 méter megtétele után öklével betörte a szélvédőt.

A rendőrség tájékoztatása szerint mindkét férfit elfogták és előállították. L. Józseffel szemben közúti veszélyeztetés bűntett, míg B. Géza esetében közlekedés biztonság elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

Kapcsolódó

Tovább a címlapra

Most a címlapon

A vádlottak közül sokan ma is ugyanabban a munkakörben dolgoznak Ajkán, mint a tragédia idején. A védő szerint a MAL feladait átvevő vállalkozás működését veszélyeztetné, ha a vádlottaknak Győrbe kellene utazniuk a megismételt eljárásra.
Orbán Viktor falujában jártak az EU-ellenőrök, hogy megnézzék, mire ment el a 600 milliós uniós támogatás.
Az oktatási államtitkár egy konferencián elárulta: vizsgálják, hogy bevált-e a 16 évre csökkentett tankötelezettség.
Egy összedőlt iskolában legalább 30 gyerek halhatott meg Mexikóvárosban.
Nem kerül négy százalék közelébe a növekedés és lassabban nőnek az árak.