Járó autó motorháztetőjén ért véget az eldurvult vita

Legalább 800 métert utazott a kocsi motorháztetőjén a férfi. Fotó: police.hu

Rendőröknek kellett közbeavatkoznia egy eldurvult debreceni vitában, amely egy autó motorháztetőjén ért véget. Az egyenruhásokat egy járókelő hívta ki a Balmazújvárosi út melletti szervizúthoz, miután észrevette, hogy egy közlekedő személyautó motorháztetőjén egy férfi kapaszkodik.

Hamar kiderült, hogy a 34 éves helyi lakos összeveszett a sofőrrel, aki ezért el akart hajtani a helyszínről. B. Géza ezt úgy akarta megakadályozni, hogy az autó előtt állt. Csakhogy a hajdúhadházi L. Józsefet ez nem érdekelte, és gázt adott. Haragosa ekkor a motorháztetőre ugrott, ahol megkapaszkodott, majd közel 800 méter megtétele után öklével betörte a szélvédőt.

A rendőrség tájékoztatása szerint mindkét férfit elfogták és előállították. L. Józseffel szemben közúti veszélyeztetés bűntett, míg B. Géza esetében közlekedés biztonság elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

Kapcsolódó

Tovább a címlapra

Most a címlapon

A Zoom.hu-nak nyilatkozó szakértők szerint megakadályozhatóak lennének a napokban kirobbant áfacsalási ügyhöz hasonló esetek. Az alapvető problémát azonban az uniós és a magyar adópolitika jelenti.
Az amerikai Heritage Foundation befolyásos politikai elemzője szerint a magyar kormányfő menekültkérdésben a filozófiai és a politikai vitát is megnyerte.
A mentőket az egyik Mohács utcai ház elé riasztották.
A lakhelyüket sem hagyhatják el és nyomkövetőt is kaptak.
Az is kiderült, a szülők a tisztaságot és a tájékoztatást tartják a legfontosabbnak.
Ritka párosítás fegyverropogásra csúszdázni, de Pécsen ez sem lesz lehetetlen.
Mintegy egymilliárd euró értékben készül a kormány számlakat küldeni Brüsszelbe.
A tűzoltóknak feszítővágó segítségével kell kiszedni a sérülteket a roncsokból.