Ha lemaradt volna Jamie Foxxról, októberben pótolhatja

Az Oscar-díjas színész megint Budapestre jön. És megint az új Robin-Hood-film miatt.

Fotó: Tim P. Whitby/Getty Images for Sony Pictures

Október elején megint Budapestre jön, és információnk szerint néhány hétig biztosan marad is Jamie Foxx. Az Oscar-díjas színész az új Robin Hood-film pótforgatása miatt érkezik Magyarországra több más színésszel együtt.

A Robin Hood: Origins című filmet idén februártól májusig forgatták nálunk. A munka nem mindig volt problémamentes, márciusban ugyanis egy túlmelegedett lámpa miatt kigyulladt és teljesen leégett a produkció 200 millió forintos díszlete az etyeki Korda Filmstúdióban. A Zoom.hu azonban úgy tudja, hogy nem az itt forgatott jelenetek miatt kell a színészeknek megint Budapestre utazniuk.

Foxx egyébként kifejezetten jól érezte magát nálunk, az Instagramján rendszeresen posztolt magáról és a hóesésről, magáról és Ördög Nóráról, vagy magáról és jó sok magyar pálinkáról.

Az új Robin Hood-filmet egyébként Otto Bathurst rendezi, Taron Egerton (Kingsman) a címszereplő nyilazgató tolvajt fogja játszani, Jamie Foxx, mint Kicsi John, Eve Hewson, mint Marian, Jamie Dornan pedig Hewson férjeként tűnik majd fel a filmben.

Kapcsolódó

Tovább a címlapra

Most a címlapon

A vádlottak közül sokan ma is ugyanabban a munkakörben dolgoznak Ajkán, mint a tragédia idején. A védő szerint a MAL feladait átvevő vállalkozás működését veszélyeztetné, ha a vádlottaknak Győrbe kellene utazniuk a megismételt eljárásra.
Orbán Viktor falujában jártak az EU-ellenőrök, hogy megnézzék, mire ment el a 600 milliós uniós támogatás.
Az oktatási államtitkár egy konferencián elárulta: vizsgálják, hogy bevált-e a 16 évre csökkentett tankötelezettség.
Egy összedőlt iskolában legalább 30 gyerek halhatott meg Mexikóvárosban.
Nem kerül négy százalék közelébe a növekedés és lassabban nőnek az árak.