Ha lemaradt volna Jamie Foxxról, októberben pótolhatja

Az Oscar-díjas színész megint Budapestre jön. És megint az új Robin-Hood-film miatt.

Fotó: Tim P. Whitby/Getty Images for Sony Pictures

Október elején megint Budapestre jön, és információnk szerint néhány hétig biztosan marad is Jamie Foxx. Az Oscar-díjas színész az új Robin Hood-film pótforgatása miatt érkezik Magyarországra több más színésszel együtt.

A Robin Hood: Origins című filmet idén februártól májusig forgatták nálunk. A munka nem mindig volt problémamentes, márciusban ugyanis egy túlmelegedett lámpa miatt kigyulladt és teljesen leégett a produkció 200 millió forintos díszlete az etyeki Korda Filmstúdióban. A Zoom.hu azonban úgy tudja, hogy nem az itt forgatott jelenetek miatt kell a színészeknek megint Budapestre utazniuk.

Foxx egyébként kifejezetten jól érezte magát nálunk, az Instagramján rendszeresen posztolt magáról és a hóesésről, magáról és Ördög Nóráról, vagy magáról és jó sok magyar pálinkáról.

Az új Robin Hood-filmet egyébként Otto Bathurst rendezi, Taron Egerton (Kingsman) a címszereplő nyilazgató tolvajt fogja játszani, Jamie Foxx, mint Kicsi John, Eve Hewson, mint Marian, Jamie Dornan pedig Hewson férjeként tűnik majd fel a filmben.

Kapcsolódó

Tovább a címlapra

Most a címlapon

A Zoom.hu-nak nyilatkozó szakértők szerint megakadályozhatóak lennének a napokban kirobbant áfacsalási ügyhöz hasonló esetek. Az alapvető problémát azonban az uniós és a magyar adópolitika jelenti.
Az amerikai Heritage Foundation befolyásos politikai elemzője szerint a magyar kormányfő menekültkérdésben a filozófiai és a politikai vitát is megnyerte.
A mentőket az egyik Mohács utcai ház elé riasztották.
A lakhelyüket sem hagyhatják el és nyomkövetőt is kaptak.
Az is kiderült, a szülők a tisztaságot és a tájékoztatást tartják a legfontosabbnak.
Ritka párosítás fegyverropogásra csúszdázni, de Pécsen ez sem lesz lehetetlen.
Mintegy egymilliárd euró értékben készül a kormány számlakat küldeni Brüsszelbe.
A tűzoltóknak feszítővágó segítségével kell kiszedni a sérülteket a roncsokból.