A nagy bulvárszemle: már el is indultak a Sztárban sztár műbalhéi

Beindult a műsor, már elő is kerülnek az izgalmas kulisszatitkok.

  • Azt továbbra sem értjük, miért kell úgy csinálni, mintha valódi feszültség lenne a TV2 vasárnap indult Sztárban sztárjában, de keddre végre beindult a dilivonat, és a magyar bulvársajtót letartolta a műsor. Első körben LL Junior háborodott fel, mivel szerinte az ő Raggamoffin 2-jét eléneklő Janicsák Veca szerinte paródiát csinált a dalból. “Felkért a TV2, hogy segítsek Janicsák Vecának, bementem a próbára, megmutattam a tánclépéseket és még pár dolgot. Azt is kértem, hogy ne legyen orrfelhúzós paródia a dologból, mégis az lett. Vérig sértett ez az egész. Kellemetlen volt nézni. Úgy érzem meg lettem szégyenítve én is és a romák is, szeretném, ha nem erősítenék az ilyen jellegű műsorokban a rossz beidegződéseket. Annak is örülnék, ha végre nem arról szólna egy cigány témájú szám feldolgozása, hogy felhúzzák az orrukat és furán hadoválnak” – háborodott fel a Blikknek az énekes. Amúgy erről a dalról van szó itt.
  • Természetesen a Borsnak is jutott Sztárban sztár, nekik Pápai Joci mondta el, hogy azért nem vehettek eddig gipszmintát az arcáról a profi sminkhez, mert súlyos klausztrofóbiával küszködik.
  • Nagy Feró a Frizbiben mondta el, hogy életében nem élt ilyen jól, mint most, és jó sok pénze is van.

Kapcsolódó

Tovább a címlapra

Most a címlapon

A vádlottak közül sokan ma is ugyanabban a munkakörben dolgoznak Ajkán, mint a tragédia idején. A védő szerint a MAL feladait átvevő vállalkozás működését veszélyeztetné, ha a vádlottaknak Győrbe kellene utazniuk a megismételt eljárásra.
Orbán Viktor falujában jártak az EU-ellenőrök, hogy megnézzék, mire ment el a 600 milliós uniós támogatás.
Az oktatási államtitkár egy konferencián elárulta: vizsgálják, hogy bevált-e a 16 évre csökkentett tankötelezettség.
Egy összedőlt iskolában legalább 30 gyerek halhatott meg Mexikóvárosban.
Nem kerül négy százalék közelébe a növekedés és lassabban nőnek az árak.