Mérget itatott a gyerekével, aztán magát is megölte a hajdúszoboszlói férfi

A hatéves gyerek anyja hajdúszoboszlói lakásukban vágta fel az ereit.

Forrás: Facebook/Hajdúszoboszlói Városi TV

Először megmérgezte hatéves kisfiát, aztán felakasztotta magát Kaba és Hajdúszovát között, a Keleti-főcsatorna melletti erdős területen az a 45 férfi, aki szeptember 1-jén tűnt el a gyerekkel, de a rendőrség csak napokkal később, hétfőn adta ki az apa és fia eltűnése miatt a körözést. Az MTI információja szerint a férfi felesége Szilfákalja utcai lakásukban vágta fel az ereit, miután megtudta, hogy férje megölte kisfiúkat.

Közzétette: Hajdúszoboszlói Városi TV – 2017. szeptember 4.

Az MTI szerint az asszony masszőrként dolgozott a helyi fürdőben, férje pedig 2014-ig a Tourinform-iroda munkatársa volt. A család ismerősei szerint a férfi nem tudta feldolgozni az elbocsátását, ez vezethetett a család tragédiájához.

A halálesetek körülményeit igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálják, közölte korábban a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

Az igazságügyi orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a nő és a férje öngyilkos lett, míg a kisfiú halálát idegenkezűség okozta. A gyermek ügyében emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendeltek el nyomozást.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!
Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, itt találhat segítséget.

Kapcsolódó

Tovább a címlapra

Most a címlapon

A Zoom.hu-nak nyilatkozó szakértők szerint megakadályozhatóak lennének a napokban kirobbant áfacsalási ügyhöz hasonló esetek. Az alapvető problémát azonban az uniós és a magyar adópolitika jelenti.
Az amerikai Heritage Foundation befolyásos politikai elemzője szerint a magyar kormányfő menekültkérdésben a filozófiai és a politikai vitát is megnyerte.
A mentőket az egyik Mohács utcai ház elé riasztották.
A lakhelyüket sem hagyhatják el és nyomkövetőt is kaptak.
Az is kiderült, a szülők a tisztaságot és a tájékoztatást tartják a legfontosabbnak.
Ritka párosítás fegyverropogásra csúszdázni, de Pécsen ez sem lesz lehetetlen.
Mintegy egymilliárd euró értékben készül a kormány számlakat küldeni Brüsszelbe.
A tűzoltóknak feszítővágó segítségével kell kiszedni a sérülteket a roncsokból.