Összetörte a tolvaj a lopott Citroent a XVIII. kerületben

Kifogott rajta a fizika és a szalagkorlát.

A XIII. kerületből elvitt egy tolvaj egy Citroent szombaton, amivel eljutott a XVIII. kerületbe, ott viszont beütött a krach, mert a szalagkorlátba csapódott a Gyömrői úton.

A BRFK-tól megtudtuk, hogy szombaton 3 óra 37 perckor a XVIII. kerületi járőrök a Gyömrői úton a Szemere telep vasúti átjárónál észlelték, hogy egy személygépkocsi a szalagkorlátnak ütközött, de a járműben illetve a környékén nem találtak senkit.

Az adatgyűjtés során a rendőrök megállapították, hogy a XIII., Lehel térről egy személygépkocsit elloptak. A tulajdonos a gépjárművel megállt, abból kiszállt, de a motort járva hagyta. Ezt használta ki egy férfi, aki a járművel elhajtott, és később az említett kereszteződésben balesetet szenvedett, majd elment a helyszínről.

A helyszíni szemle folyamatban van, a rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

Tovább a címlapra

Most a címlapon

Megdrágítja a gyógyszereket egy új uniós szabály, viszont azt várják tőle, hogy megakadályozza a hamis gyógyszerek forgalomba kerülését.
A haláleset körülményeiről tisztázatlanok.
Több száz millióval kerül többe a Pécsi Horvát Színház felújítása és bővítése, mint ahogy ígérték. 
A menekültproblémák és az erősödő gyűlölet idejében Kerényi Miklós Gábor nagyon érzékenyen reagált az aktualitásokra a Szegedi Szabadtéri Játékokon színpadra vitt darabjában. Kritika.
Duterte elnöksége alatt már több ezren meghaltak a rendőrségi akciók során.
Demján Sándort szorongatja Mészáros Lőrinc: megvette a zánkai borászatát.
Mindössze 33 évet élt, 65 évvel ezelőtt halt meg, mégis a mai napig hatással van a világra. 
Az egyetemisták azt állítják, éheznek Magyarországon. Az alapítvány szerint viszont tudták, hogy a Stipendium Hungaricum nem elég a megélhetésre.
A polgármester szerint jogában áll megvédeni a lakosait.