Ez a makacs villanyoszlop nem hajlandó kikerülni a kerékpárutat

Szombathelyen nem egyszerű dolog bicikliutat építeni.

Szombathelyen ismét akadályba ütközött egy kerékpárút megépítése. A problémát most egy villanyoszlop okozta, amely nem állt el a Hollán Ernő utcában épülő sáv útjából, szúrta ki a nyugat.hu.

A portál szerint az építők látták a hibát, mégis letették a térköveket. A kerékpárút a 900 millió forintból épülő tér mellett haladna, a lap úgy tudja, biztos, hogy az oszlop nélkül, a hibát később korrigálják. Szombathelyen nem egyszerű dolog bicikliutat építeni, két éve egy lakóház lógott bele a kerékpársávba a Diófa utcában, szintén ebben az évben pedig egy életveszélyes kanyart kreáltak a Körmendi úton.

Kapcsolódó

Tovább a címlapra

Most a címlapon

Megdrágítja a gyógyszereket egy új uniós szabály, viszont azt várják tőle, hogy megakadályozza a hamis gyógyszerek forgalomba kerülését.
A haláleset körülményeiről tisztázatlanok.
Több száz millióval kerül többe a Pécsi Horvát Színház felújítása és bővítése, mint ahogy ígérték. 
A menekültproblémák és az erősödő gyűlölet idejében Kerényi Miklós Gábor nagyon érzékenyen reagált az aktualitásokra a Szegedi Szabadtéri Játékokon színpadra vitt darabjában. Kritika.
Duterte elnöksége alatt már több ezren meghaltak a rendőrségi akciók során.
Demján Sándort szorongatja Mészáros Lőrinc: megvette a zánkai borászatát.
Mindössze 33 évet élt, 65 évvel ezelőtt halt meg, mégis a mai napig hatással van a világra. 
Az egyetemisták azt állítják, éheznek Magyarországon. Az alapítvány szerint viszont tudták, hogy a Stipendium Hungaricum nem elég a megélhetésre.
A polgármester szerint jogában áll megvédeni a lakosait.