Toi Toi Story

Solti András (Fotó: Zoom)

A szigetes mobilvécéket üzemeltető cég vezetőjével beszélgettünk a ToiToi-borogatásos városi legendákról, a budikban talált tárgyakról és emberekről, illetve minden fontos dologról, ami ezekhez a legendás, kék bódékhoz kötődik.

Ha az ember azt mondja, Sziget fesztivál, akkor a rengeteg ember, a piálás és az opcionálisan gigantikus por vagy sár mellett viszonylag előkelő helyet töltenek be a felbukkanó emlékekben a ToiToi cég mobilvécéi. A budikat körüllengő jellegzetes vizelet- és a fertőtlenítőszer-szag, a traumatikus élmények, amiket mindenki átél, aki legalább egy különösen szomorú állapotban lévő vécével találkozik, illetve a városi legendák a vécék felborogatásáról egyaránt ott tobzódnak az első beugró emlékek között.

A Toi Toi Kft a fesztivál kezdetétől fogva biztosítja a mobilszanitereket, a cég együtt fejlődött és nőtt a fesztivállal, mára egészen elképesztő méretű eszközparkja van, hogy ki tudja szolgálni a Szigetet, és így gyakorlatilag bármilyen magyarországi tömegrendezvényt.

A cég vezetőjével, Solti Andrással beszélgettünk arról, hogy milyen feladatokkal jár az, hogy megpróbálják a nomád körülményeket élhetővé és komfortossá alakítani, hogy milyen fejlesztéseket dolgoztak ki kifejezetten a Sziget számára, na meg persze arról, hogy mik igazak a vécéket övező városi legendákból kezdve azzal, hogy tényleg borogatnak-e vécéket, odáig, hogy miket találnak a takarítók egy-egy műszak végén a tartályokban.

Ha pedig a száraz és nem annyira száraz szigetes kakitényekben szeretne elmerülni, akkor ezt a remek anyagunkat ajánljuk!

Kapcsolódó

Tovább a címlapra

Most a címlapon

Megdrágítja a gyógyszereket egy új uniós szabály, viszont azt várják tőle, hogy megakadályozza a hamis gyógyszerek forgalomba kerülését.
A haláleset körülményeiről tisztázatlanok.
Több száz millióval kerül többe a Pécsi Horvát Színház felújítása és bővítése, mint ahogy ígérték. 
A menekültproblémák és az erősödő gyűlölet idejében Kerényi Miklós Gábor nagyon érzékenyen reagált az aktualitásokra a Szegedi Szabadtéri Játékokon színpadra vitt darabjában. Kritika.
Duterte elnöksége alatt már több ezren meghaltak a rendőrségi akciók során.
Demján Sándort szorongatja Mészáros Lőrinc: megvette a zánkai borászatát.
Mindössze 33 évet élt, 65 évvel ezelőtt halt meg, mégis a mai napig hatással van a világra. 
Az egyetemisták azt állítják, éheznek Magyarországon. Az alapítvány szerint viszont tudták, hogy a Stipendium Hungaricum nem elég a megélhetésre.
A polgármester szerint jogában áll megvédeni a lakosait.