Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves Elmúltam 18 éves

Mégis mi a …om ez?

Nem találunk szavakat, igaz, megtették ezt helyettünk.

Érdekes bejegyzésre talált a Magyar Konyha a Gyulahús honlapján. A cég vastag kolbászát fantázianévvel látták el, a férfi nemi szerv lett a hívó szó.

Nem tudjuk, hogy egy bátor marketinges adott-e teret asszociációs képességének vagy csak a honlap szerkesztőinél ragadt be egy élesítés előtti verzió, esetleg a női vásárlókat akarták motiválni, de a vég(?)eredményt látva mindegy is.

Még a Google is ismeri…

Fogalmunk sincs, mióta él a hirdetés, és meddig élvezhetjük, mi azért lementettük a fotókat. Őszintén várjuk, hogy a “Kövessen bennünket a Youtube-on”- felhívás mit is takar.

Tovább a címlapra

Most a címlapon

Megdrágítja a gyógyszereket egy új uniós szabály, viszont azt várják tőle, hogy megakadályozza a hamis gyógyszerek forgalomba kerülését.
A haláleset körülményeiről tisztázatlanok.
Több száz millióval kerül többe a Pécsi Horvát Színház felújítása és bővítése, mint ahogy ígérték. 
A menekültproblémák és az erősödő gyűlölet idejében Kerényi Miklós Gábor nagyon érzékenyen reagált az aktualitásokra a Szegedi Szabadtéri Játékokon színpadra vitt darabjában. Kritika.
Duterte elnöksége alatt már több ezren meghaltak a rendőrségi akciók során.
Demján Sándort szorongatja Mészáros Lőrinc: megvette a zánkai borászatát.
Mindössze 33 évet élt, 65 évvel ezelőtt halt meg, mégis a mai napig hatással van a világra. 
Az egyetemisták azt állítják, éheznek Magyarországon. Az alapítvány szerint viszont tudták, hogy a Stipendium Hungaricum nem elég a megélhetésre.
A polgármester szerint jogában áll megvédeni a lakosait.