Meghalt egy idős férfi, nem engedték ki a liftből

Forrás: Wikipédia

Egy hónappal eltűnése után találtak rá, legalább kétszer megnyomta a segélykérő-gombot.

Egy idős férfi bomlásnak indult holttestét találták meg a denveri Woodstream Village apartmanház egyik liftjében, írja a CNN. A 82 éves férfi eltűnését egy hónappal korábban jelentették be, a rendőrség kereste. A holttestet azután fedezték fel, hogy a lakók bűzre panaszkodtak.

A férfi legalább kétszer megnyomta a segélykérő-gombot a liftben, de senki sem ellenőrizte a felvonót, amiben volt. Az ügyről nyilatkozó rendőrségi szóvivő szerint a gomb megnyomását a liftkezelő cégnél észlelték, és értesítették a társasházkezelő céget. A társasházkezelő emberei ellenőrizték az épületben található két működő felvonót, a harmadikat azonban nem, az felújítási munkák miatt nem üzemelt, egy hónappal később ebben találták meg a férfi holttestét.

A társasházkezelő cég részvétét fejezte ki a férfi hozzátartozóinak, együttműködnek a rendőrséggel a nyomozásban. A liftkezelő cég nem kívánt nyilatkozni. A denveri halottkém szóvivője szerint a boncolással végeztek, de a férfi halálának körülményeit még vizsgálják.

Kapcsolódó

Tovább a címlapra

Most a címlapon

Megdrágítja a gyógyszereket egy új uniós szabály, viszont azt várják tőle, hogy megakadályozza a hamis gyógyszerek forgalomba kerülését.
A haláleset körülményeiről tisztázatlanok.
Több száz millióval kerül többe a Pécsi Horvát Színház felújítása és bővítése, mint ahogy ígérték. 
A menekültproblémák és az erősödő gyűlölet idejében Kerényi Miklós Gábor nagyon érzékenyen reagált az aktualitásokra a Szegedi Szabadtéri Játékokon színpadra vitt darabjában. Kritika.
Duterte elnöksége alatt már több ezren meghaltak a rendőrségi akciók során.
Demján Sándort szorongatja Mészáros Lőrinc: megvette a zánkai borászatát.
Mindössze 33 évet élt, 65 évvel ezelőtt halt meg, mégis a mai napig hatással van a világra. 
Az egyetemisták azt állítják, éheznek Magyarországon. Az alapítvány szerint viszont tudták, hogy a Stipendium Hungaricum nem elég a megélhetésre.
A polgármester szerint jogában áll megvédeni a lakosait.