Lehet, hogy Amerika kapitány és Luke Skywalker maradnak a Netflixen

A Netflix szerint tárgyalnak a Disneyvel.

A Netflix online videotéka tárgyalásokat folytat a Disneyvel arról, hogy 2019 után is náluk jelenjenek meg a Marvel- és a Star Wars-filmek, közölte a cég egyik vezetője a Reuters szerint.

A Disney augusztus 10-én jelentette be, hogy 2019-től a sajátmárkás és a Pixar alatt gyártott filmjeit online nem a Netflixen, hanem egy addigra felállítandó saját internetes streamelő szolgáltatáson fogja elérhetővé tenni. A Disneytől Bob Iger akkor azt mondta, arról nem döntöttek, a marveles és pixaros filmekkel mi lesz. A Netflix-szel folytatott tárgyalásokat a Disney nem erősítette meg, de nem is cáfolta.

Kapcsolódó

Tovább a címlapra

Most a címlapon

Megdrágítja a gyógyszereket egy új uniós szabály, viszont azt várják tőle, hogy megakadályozza a hamis gyógyszerek forgalomba kerülését.
A haláleset körülményeiről tisztázatlanok.
Több száz millióval kerül többe a Pécsi Horvát Színház felújítása és bővítése, mint ahogy ígérték. 
A menekültproblémák és az erősödő gyűlölet idejében Kerényi Miklós Gábor nagyon érzékenyen reagált az aktualitásokra a Szegedi Szabadtéri Játékokon színpadra vitt darabjában. Kritika.
Duterte elnöksége alatt már több ezren meghaltak a rendőrségi akciók során.
Demján Sándort szorongatja Mészáros Lőrinc: megvette a zánkai borászatát.
Mindössze 33 évet élt, 65 évvel ezelőtt halt meg, mégis a mai napig hatással van a világra. 
Az egyetemisták azt állítják, éheznek Magyarországon. Az alapítvány szerint viszont tudták, hogy a Stipendium Hungaricum nem elég a megélhetésre.
A polgármester szerint jogában áll megvédeni a lakosait.