Csak az őszre gondolnak a somogyiak

Fotó: MTI

Melegben is csak az őszre gondolunk – címmel tett közzé írást a Sonline arról, hogy a melegben is csak az őszre gondolnak.

Az sajnos nem derül ki a cikkből, hogy miért, az viszont igen, hogy „A nagy meleg ellenére is számos látogatója volt a pénteki piacnak, melyet az árusok bőséges kínálattal háláltak meg. Ahogy a levegő melegedett, úgy fogyott a vásárló, és a portéka is.”

Kiderül az is, hogy „Az magyar alma már koránt sem olyan „életképtelen”, mint azt pár hete az eladó állította”, valamint, hogy rájárhat rúd a gombászokra. Akit további részletek érdekelnek, kattintson ide.

Kapcsolódó

Tovább a címlapra

Most a címlapon

Megdrágítja a gyógyszereket egy új uniós szabály, viszont azt várják tőle, hogy megakadályozza a hamis gyógyszerek forgalomba kerülését.
A haláleset körülményeiről tisztázatlanok.
Több száz millióval kerül többe a Pécsi Horvát Színház felújítása és bővítése, mint ahogy ígérték. 
A menekültproblémák és az erősödő gyűlölet idejében Kerényi Miklós Gábor nagyon érzékenyen reagált az aktualitásokra a Szegedi Szabadtéri Játékokon színpadra vitt darabjában. Kritika.
Duterte elnöksége alatt már több ezren meghaltak a rendőrségi akciók során.
Demján Sándort szorongatja Mészáros Lőrinc: megvette a zánkai borászatát.
Mindössze 33 évet élt, 65 évvel ezelőtt halt meg, mégis a mai napig hatással van a világra. 
Az egyetemisták azt állítják, éheznek Magyarországon. Az alapítvány szerint viszont tudták, hogy a Stipendium Hungaricum nem elég a megélhetésre.
A polgármester szerint jogában áll megvédeni a lakosait.