Próbaszám

És akkor most elindult a Zoom.hu, annak is a tesztverziója. Teszteljenek velünk!

Kedves olvasók, ahogy azt a Facebook-oldalunkon megígértük, ma elindul valami. Mi bétaverziónak hívjuk, de nevezhetjük tesztüzemnek, vagy mint régen az induló nyomtatott lapoknál, próbaszámnak. A következő hetekben minden nap jelentkezünk friss írásokkal, amik azt szolgálják, hogy teszteljük – önök és mi is – a rendszerünket, és megmutassunk valamit abból, amilyennek a Zoom.hu-t megálmodtuk. Nem ígérünk teljes hírszolgáltatást, ahogy szép címlapot sem, csak olyan cikkeket, amik szerintünk érdekesek vagy fontosak. Teszteljenek velünk, kössenek belénk! Észrevételeiket várjuk Facebook-oldalunkon, vagy a [email protected] emailcímen.

Kapcsolódó

Tovább a címlapra

Most a címlapon

Megdrágítja a gyógyszereket egy új uniós szabály, viszont azt várják tőle, hogy megakadályozza a hamis gyógyszerek forgalomba kerülését.
A haláleset körülményeiről tisztázatlanok.
Több száz millióval kerül többe a Pécsi Horvát Színház felújítása és bővítése, mint ahogy ígérték. 
A menekültproblémák és az erősödő gyűlölet idejében Kerényi Miklós Gábor nagyon érzékenyen reagált az aktualitásokra a Szegedi Szabadtéri Játékokon színpadra vitt darabjában. Kritika.
Duterte elnöksége alatt már több ezren meghaltak a rendőrségi akciók során.
Demján Sándort szorongatja Mészáros Lőrinc: megvette a zánkai borászatát.
Mindössze 33 évet élt, 65 évvel ezelőtt halt meg, mégis a mai napig hatással van a világra. 
Az egyetemisták azt állítják, éheznek Magyarországon. Az alapítvány szerint viszont tudták, hogy a Stipendium Hungaricum nem elég a megélhetésre.
A polgármester szerint jogában áll megvédeni a lakosait.